Grand Hotel Sava Rogaška
Hotel Zagreb Premium****
Hotel
Lux Grand Hotel Sava ****SuperiorGrand Hotel Sava****SuperiorHotel Zagreb Premium****
Prihod
23. 11. 2019
Št.noči
2
Odrasli
2

Doživite prijetno in sproščeno vzdušje v hotelu Zagreb

Gostje Hotela Zagreb vse storitve razen nočitve koristijo v Grand Hotelu Sava****Superior. Hotela sta med seboj povezana, prav tako sta nadalje s hodnikom povezana s pivnico zdravilne mineralne vode ter ostalimi hoteli v cvetličnem parku. Hotel Zagreb je objekt, ki sega v tradicionalno obdobje razcveta zdravilišča Rogaška Slatina. Prostorne in udobne sobe omogočajo tudi nastanitev trem in več osebam, z nedavno obnovo pa smo sobam vlili duh tradicionalnega in razkošnega bivanja. Za ljubitelje vrhunske kulinarike se v samem hotelu nahaja a-la carte restavracija Kaiser, kjer obisk vselej obljublja zgodbo, pristno in čutno obogateno z novimi trendi.

SOBE PREMIUM

Opremljenost sob: Hotel Zagreb ponuja 44 sob in 7 apartmajev. Vse sobe v hotelu Zagreb so opremljene z mini barom, sefom, brezplačnim WI FI, radiom, LCD kabelsko televizijo in vključujejo zasebno kopalnico s fenom, kopalnimi plašči, copati in brisačami tudi za bazen.

Storitve Hotela Zagreb Premium****

Kulinarika
Kulinarika
Hotelska restavracija Kristal z 280 sedeži s showcooking buffetom slovenske in svetovne kuhinje, À la carte restavracija Kaiser z izbranimi jedmi za gurmane ob spremljavi vrhunskih vin. Cappuccino in Lobby bar z bogato ponudbo slaščic iz lastne slaščičarne, koktajlov, dišeče kave in vrhunskih čajev.
Bazen in Wellness
Bazen in Wellness
Vstop v notranji bazen s termomineralno vodo in savnami Lotus je za hotelske goste brezplačen. Na novo odprti Roi Spa center na več kot 1200 m2 z ohlajevalnim bazenom, zunanjim in notranjim počivališčem, s svetom savn in številnimi masažami ter lepotnimi in zdravniškimi tretmaji je na voljo z doplačilom.
Parkirišče
Parkirišče
Brezplačno privatno parkirišče je na voljo pri hotelu (rezervacija ni potrebna).
Internet
Internet
Brezplačni dostop do brezžičnega interneta - WIFi v hotelskem kompleksu.
Hotelske storitve
Hotelske storitve
Postrežba v sobo, storitev pranja in likanja, primerno za invalide, možnost dodatne postelje, možnost otroške posteljice, shramba za prtljago, kongresni center, frizerski salon, fitnes, 24-urna recepcija.
Hišni ljubljenčki
Hišni ljubljenčki
Psi so dobrodošli na podlagi predhodne rezervacije in potrditve s strani hotela. Število psov v hotelu je omejeno. Cena na noč za psa je 12,00 EUR na noč brez hrane. Pri prihodu je potrebno nujno predložiti kopijo zavarovalne police in potrdilo o cepljenju. Potrdilo o cepljenju proti steklini ne sme biti starejše od 21 dni. Psa ne smete puščati v sobi brez nadzora lastnika. Hotel si pridržuje pravico do doplačila v primeru dodatnega končnega čiščenja. Prosimo, upoštevajte, da psi niso dovoljeni v restavraciji, v wellnessu v bazenu ter v skupnih javnih prostorih. Pes mora biti v objektu obvezno na povodcu. Gost je dolžan sprejeti in upoštevati pravila hotela.
Dejavnosti
Dejavnosti
Fitness center, joga, jutranja gimnastika, aquaaerobika, vaje za hrbtenico, pilates, nordijska hoja, vodeni sprehodi, kolesarjenje, izposoja koles, pohodništvo, teniško igrišče, golf, trim steza, bogat animacijski program …
Pogovarjamo se v
Pogovarjamo se v
slovenščini, srbohrvaščini, angleščini, nemščini, italijanščini in ruščini.

360° POGLED

Preverite našo ponudbo